ایروانی: قطعنامه ۲۲۳۱ همانگونه که توافق شده باید به پایان برسد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با گروسی درباره اسنپ‌بک ادامه اتهام‌زنی رئیس جاسوسان انگلیس علیه ایران بیانیه وزارت خارجه ایران درباره بازگشت قطعنامه‌های سازمان ملل واکنش سفیر ایران به رأی منفی شورای امنیت به قطعنامه ادامه رفع تحریم‌های ایران: سازمان ملل فرصت گفت‌و‌گو و اجماع را بر باد داد شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران را تصویب نکرد آغاز نشست شورای امنیت برای رای‌گیری درخصوص قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود
سرخط خبرها

رئیس‌جمهور: جاهلیت مدرن همان جاهلیت «تجهیز شده» قدیم است| آمریکایی‌ها به شکست فشار حداکثری به ملت ایران معتفرند

  • کد خبر: ۱۲۳۷۹۸
  • ۱۰ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۳
رئیس‌جمهور: جاهلیت مدرن همان جاهلیت «تجهیز شده» قدیم است| آمریکایی‌ها به شکست فشار حداکثری به ملت ایران معتفرند
رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه مقامات آمریکایی رسماً اعتراف کردند که سیاست فشار حداکثری آن‌ها در برابر اراده ملت ایران، مفتضحانه شکست خورده و راه به جایی نبرده است، گفت: جاهلیت مدرن همان جاهلیت «تجهیز شده» قدیم است.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی صبح روز پنج‌شنبه در آیین گشایش هفتمین اجلاس مجمع عمومی مجمع جهانی اهل بیت (ع) که با شعار «اهل بیت (ع) محور عقلانیت، عدالت و کرامت» در سالن اجلاس سران برگزار شد، اظهار داشت: اهل بیت (ع) رمز همه خوبی‌ها، محور عقلانیت، عدالت، کرامت، انسانیت و علم و دانش و مظهر همه زیبایی‌ها در عالمند.

رئیس‌جمهور شناخت حقیقی و معرفی اهل بیت (ع) را مأموریت اصلی مجمع جهانی اهل بیت (ع) و همه عالمان فرهیخته دانست و تأکید کرد: در سیره ائمه هدی (ع) سه اصل شناخت مقام ولایت و امامت و هدایت انسان‌ها، ستیز با ظلم و ستم و تربیت نفوس مستعده محور بوده است.

آیت‌الله رئیسی با اشاره به تهدیدات امروز جوامع بشری بخصوص تهدیدات فرهنگی، تصریح کرد: راه نجات انسان و راه نجات امت اسلام، معرفت و شناخت اهل بیت عصمت و طهارت (ع) و درک کلام نورانی این بزرگواران و گام نهادن در مسیری است که آنان ترسیم کرده‌اند.

رئیس جمهور با بیان اینکه اگر مبلغان دینی راه نورانی و نجات‌بخش اهل بیت (ع) را به درستی معرفی کنند همه نفوس آزادی‌خواه آن را می‌پذیرند، تصریح کرد: رسالت عظیم تبلیغ دین و معرفی اهل بیت (ع)، همواره با دشواری و مانع مواجه بوده، چرا که اساسا دشمنان نمی‌گذارند سخن حق به سهولت شنیده شود. اما با اتکا به قدرت لایزال الهی رمز توفیق و تعالی در این مسیر است.

آیت‌الله رئیسی عدالتخواهی را از آموزه‌های مهم اهل بیت (ع) دانست و تأکید کرد: کسانی که می‌خواهند به تأسی از اهل بیت (ع) در جامعه بشری مردم را به عدالت دعوت کنند، باید خودشان عدالت‌خواه باشند.

رئیس جمهور عقلانیت را دیگر آموزه مهم اهل بیت (ع) خواند و تصریح کرد: پیام عقلانی حسین بن علی (ع) برای اصلاح جامعه منحصر به سال ۶۱ هجری نبوده و تا زمین و زمان است، فریاد اصلاح‌گری در جامعه بشری طنین‌انداز است و هرکس در هرجای عالم عدالت‌خواهی و اصلاح‌گری پیشه کند، لبیک به سخن سالار شهیدان است.

آیت‌الله رئیسی به تلاش‌های نظام سلطه برای ایجاد انحراف فکری در جوامع بشری و دوری انسان معاصر از راه نورانی اهل بیت (ع) اشاره کرد و گفت: جاهلیت مدرن از نظر ماهیت، همان جاهلیت قدیم، اما در ظواهر جدید است. تفاوت در این است که امروز نظام سلطه برای تبلیغ پیام جاهلانه خود همه امکانات از علم و فناوری تا قدرت رسانه را بکار گرفته و می‌کوشد شاخص‌های اخلاقی غلط را در جوامع حاکم کند.

وی به حرکت‌های شکل‌گرفته در امتداد مکتب عاشورا به عنوان راه صیانت بشر در برابر جریانات و مکاتب انحرافی اشاره کرد و گفت: با وجود تلاش قدرت‌های سلطه‌گر، ظلم، ستم، جهل، نادانی و بی‌عدالتی که در گوشه و کنار دنیا حکمفرماست، نام حسین بن علی(ع) و امتداد مکتب عاشورا، عالم را متحول می‌کند و روز به روز جلوه عقلانیت و عدالت در عالم بیشتر خواهد شد.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش به اقدامات ظالمانه نظام سلطه علیه ملت ایران اشاره کرد و گفت: دشمنان در ۴۳ سال گذشته ستم‌های فراوانی به ملت ایران کردند، اما با وجود بسیاری مشکلات و از دست دادن بسیاری از عزیزان، جمهوری اسلامی از آسیب‌ها عبور کرد و امروز دنیا به حقانیت، عدالتخواهی و جایگاه والای ایران اسلامی واقف شده است.

آیت‌الله رئیسی گفت: امروز بر همگان ثابت شده جمهوری اسلامی ایران نظامی شکست‌ناپذیر و قدرتی است که زیر بار سلطه نمی‌رود. مقامات آمریکایی رسماً اعتراف کرده‌اند که سیاست فشار حداکثری آن‌ها در برابر اراده ملت ایران، مفتضحانه شکست خورده و راه به جایی نبرده است.

رئیس جمهور ادامه داد: آنچه امروز در حزب‌الله، جوانان یمنی و فلسطینی و همه نیرو‌های جبهه مقاومت تبلور یافته امتداد راهبردی جمهوری اسلامی و جلوه‌های عشق الهی است.

آیت‌الله رئیسی پیروی خالصانه از آموزه‌های ائمه هدی (ع) را رمز ارتقای اخلاق و معنویت در جوامع دانست و اظهار داشت: مایه خرسندی که امروز توجه به مکتب اهل بیت (ع) در جای جای جهان رو به فزونی است و این مسأله برای مجمع جهانی اهل بیت (ع) مسئولیت‌آور است.

رئیس جمهور تصریح کرد: ائمه رمز وحدت امت اسلامی هستند و در این مکتب افراط و تفریط وجود ندارد و محور آن عقلانیت، انسانیت و حق‌طلبی محور است.

آیت‌الله رئیسی همچنین مبارزه با ظلم، دشمن‌شناسی و دشمن‌ستیزی و دفاع از حقوق انسان را از معارف اهل بیت (ع) دانست و متذکر شد: امروز بسیاری دم از حقوق انسان می‌زنند، متاسفانه با رفتاری دوگانه در برابر تضییع حقوق بسیاری از انسان‌ها سکوت کرده‌اند. این در حالی است که حضرت علی بن ابیطالب (ع) در فرمان به مالک اشتر رساترین کلمات را در توجه به حقوق انسان‌ها دارد که می‌توان با افتخار آن را برافراشت و به همه عالم نشان داد.

«امید و امیدآفرینی» از دیگر مؤلفه‌هایی بود که آیت‌الله رئیسی از آن به عنوان آموزه اهل بیت (ع) یاد کرد و گفت: امروز هرکس در هر کجای عالم دچار یأس و ناامیدی شده می‌تواند با تمسک به آموزه‌های اهل بیت (ع) امیدوار شود.

رئیس جمهور مفهوم عمیق انتظار را زمینه‌ساز ایجاد امید دانست و تأکید کرد: اهل بیت (ع) در آموزه‌های تربیتی برای جامعه بشر به امید توجه ویژه دارند و می‌خواهند انسان با امید زندگی کند و بداند که حتی پس از مرگ روزی سر از خاک برمی‌دارد و در رکاب منجی عالم بشریت حرکت می‌کند.

پیش از سخنان رئیس‌جمهور، آیت‌الله رمضانی دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت‌(ع)، گزارشی از فعالیت‌ها و برنامه‌های این مجمع ارائه کرد و از انتشار قریب‌الوقوع گزارش عملکرد ۳۰ ساله مجمع خبر داد.

وی دوره جدید فعالیت مجمع را دوره تحول در رویکرد، کارکرد، ساختار‌ها و شیوه‌های این مجمع عنوان و اعلام کرد در هفتمین نشست این مجمع آخرین تحولات منطقه و جهان اسلام با حضور مسئولان وزارت خارجه بررسی می‌شود.

در این مراسم که با حضور سفرای برخی کشور‌های اسلامی و نمایندگان مراجع عظام و شخصیت‌های برجسته دینی و فرهنگی از ۱۱۷ کشور جهان حضور داشتند، از سایت جدید «ویکی شیعه» که به ۱۰ زبان زنده فعالیت دارد و ۵ زبان جدید نیز به آن اضافه شده، با حضور رئیس‌جمهور رونمایی شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->